7 juli Walking Football Demonstratiewedstijd in Enter

21 juni 2017

S.V. Enter en V.V. Enter Vooruit starten met initiatief Walking Football.

Vrijdag 7 juli om 10.00 uur vindt bij sportvereniging Enter Vooruit een demonstratiewedstrijd plaats tussen de senioren van FC Twente en Heracles Goldstars met scheidsrechter Eric Braamhaar.

 

9.45 uur  -  Ontvangst met koffie

10.00 uur - Wedstrijd FC Twente, Scoren in de wijk Walking football  tegen Heracles Goldstars

10.45 uu - Napraten onder het genot van een hapje en een drankje


Op initiatief van het project Vitaal Enter en de Enterse voetbalverenigingen nodigen wij u uit om op deze dag aanwezig te zijn. Enerzijds om de streekderby Walking Football FC Twente – Heracles te bekijken en anderzijds u te laten informeren over Walking Football

Walking Football Enter is op zoek naar senioren die niet meer kunnen meedoen aan het traditionele voetbal, maar wel weer een balletje willen trappen en in beweging willen komen. De 3e helft is ook zeer belangrijk.

Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Het aspect voetbal krijgt hierbij een andere dimensie. Het fysieke karakter van voetbal maakt plaats voor een rustige vorm van bewegen. Met deze voetbalvorm wordt het makkelijker om een leven lang van voetbal te kunnen blijven genieten.

Dit initiatief wordt ondersteund door het project Vitaal Enter vanuit De Sportimpuls subsidie, onderdeel van het VWS programma Sport en Bewegen in de Buurt.

Meer informatie:

Jantinette van Haagen, projectleider Vitaal Enter

06 - 510 914 00

Doe mee met dit unieke 12-stappen programma en:

  • Doe samen met FC Twente spelers oefeningen
  • Maak kans op wedstrijdkaarten en andere FC Twente prijzen
  • Test je kennis over gezondheid en FC Twente
  • Ontvang je certificaat in het stadion van een FC Twente prominent
  • Zet 12 gezonden stappen in max. 6 weken
Lees meer