SMOVEYCOACH opleiding 30 juni voor professionals

16 mei 2018

Dagopleiding

Kosten:

€ 189 incl. BTW  incl. certificaat van de smoveyACADEMY.

Docent:

SmoveyNederland-Trainer Elbert van Mourik

Heeft de Smoveys naar Nederland gehaald en is sinds 2011 met de smoveys aanwezig op o.a. de Wandeltrainersdagen georganiseerd door de KWBN en Atletiekunie. In Apeldoorn gebruikt Elbert de Smoveys met Wandelaars met aandoeningen als Parkinson; Diabetis; CVA/NHA; COPD/Astma, maar ook als outdoorbootcamp. Ook binnen de Aquafit zijn de Smoveys voor hem een welkom hulpmiddel om vooral ouderen en kinderen in beweging te krijgen. Op verzoek reist Elbert heel Nederland door om voor u op loactie met Smovey kennis te laten maken dmv een kennismakingsclinic.  

Plaats:

Kantine voetbalvereniging S.V. Enter, Stationsweg 5 in Enter

Datum:

Op 30 Juni 2018 van  09:00 tot 18:00 uur.

Aanmelden a.u.b. schriftelijk :

Elbert van Mourik: info@4funfit.nl

Meenemen:

Kom alstublieft in sportkleding incl. binnen- en buitensportschoenen. Neem tevens een handdoek,

schrijfgerei, een drinkfles en een trainingsmat mee.

Smovey:

Tijdens de opleiding kunt u gebruik maken van smoveys. Wanneer u al een set smovey-ringen heeft, neem deze dan alstublieft mee.

Wat is een smoveyCOACH-opleiding?

Als hoofdinkomen of als bijverdienste

De smoveyCOACH opleiding is de stap van de smoveyACADEMY, waarin u zelfstandig ondernemer en verkooppartner met een licentie kan worden. Een smoveyCOACH is in staat “swing & smile” basiscursussen te geven en smoveyWALKS te organiseren.

Afhankeling van voorkennis of kwalificatie kunt u verschillende beweging- en therapieprogramma’s bedenken en uitvoeren voor de meest uiteenlopende doelgroepen, zoals peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, scholen, gezondheids- en recreatieve sporters, amateursporters, clubs en verenigingen, bedrijven (fit @work), fit na zwangerschap, het bewegen van 60+-ers, senioren en bejaarden, groepen met ziektebeelden als: De ziekte van Parkinson, diabetes, reuma of obesitas, enz.

Onze doelgroepen

Iedereen die plezier in bewegen heeft en die dit aan anderen wil doorgegeven.                                

U heeft geen vooropleiding nodig.

In het bijzonder zijn wij op zoek naar mensen die full-time of part-time werken in de fitness-industrie, in het therapieveld of zich bezig houden met sport- en beweging (therapeuten, fitness trainers, leerkrachten, ...).

SmoveyPARTNER met licentie

smovey verkoop werd in 2006 gestart. Sinds de zomer van 2012 mag smovey alleen nog verkocht worden door opgeleide trainers met een licentie. Met de aankoop van uw smovey-licentie heeft u zeer aantrekkelijke extra inkomensmogelijkheden en de kans om uw eigen team van trainers op te bouwen.

Het smoveyTRAININGSCONCEPT is uitgevonden en ontwikkeld in Oostenrijk. De smoveys worden met de hand vervaardigd in een sociale werkplaats in Oostenrijk (Weyer / Oberösterreich). Vele onderscheidingen en aanbevelingen van deskudigen bevestigen het unieke werkingsmechanisme. 

Supporter van elkaar presenteert selectie

Stichting 'FC Twente, scoren in de wijk' heeft  in De Grolsch Veste een 22-koppige selectie gepresenteerd die zich gaat inzetten voor Enschedese gezinnen. Met het project 'Supporter van elkaar' wil de club gezinnen helpen die een...

Lees meer