2. Ellen Bulthuis - Docent

 

Werkdagen
di. wo. en do.

E-mailadres
ebulthuis@rocvantwente.nl


Sinds 2014 ben ik aan het ROC van Twente, afgestudeerd als Bewegingsagoog. In het laatste jaar van mijn opleiding mocht ik stage lopen bij Scoren met Gezondheid. En na een succesvolle stage heb ik daar een baan gekregen en ondertussen heb ik een vaste baan bij Scoren met Gezondheid.
Vorig jaar heb ik de PDD-opleiding succesvol afgerond op het Windesheim en op dit moment ben ik bezig met de leraren opleiding Gezondheidszorg & Welzijn bij de HAN in Nijmegen. Ik zie veel uitdaging om mijzelf te verbreden, stil zitten kan ik niet goed, dus door blijven gaan in mijn persoonlijke ontwikkeling is hiervoor een goede reden.

Maar wat doe ik nou precies bij Scoren met Gezondheid? Hier ben ik uitvoerend docent op meerdere groepen, van de ’Beweegkriebels’ groep (voor ouders mét hun kinderen van 0 tot 4 jaar), jongvolwassen groepen, tot de mannen/vrouwen en senioren groepen (Vitaal Enter voor de 55-plussers). Een ontzettend brede doelgroep, maar mijn specialisatie ligt bij de jongeren.

Daarnaast weet ik veel op gebied van activeren en bewegen, zowel theoretisch als in de praktijk. Ik vind het ontzettend mooi om te zien dat deelnemers stapjes maken richting de maatschappij, het is zo ontzettend maatwerk, per persoon kijken ‘wat past nou bij die gene’, ‘waar kan ik hem/haar bij helpen’, ‘wat is zijn/haar doel’, dat vind ik het allermooiste aan onze trajecten.

Eerlijk zijn naar jezelf en dat accepteren is een belangrijke stap naar geluk........

Wat is FC Twente, scoren in de wijk

‘Noaberschap’ betekent 'omzien naar elkaar'. In Twente zijn we allemaal buren en helpen we elkaar. ‘Noaberschap’ is niet voor niets een van de drie kernwaarden van FC Twente. De club vindt het belangrijk om haar verbin...

Lees meer