4. Jorieke Bodde - Docent

 

Werkdagen
ma/wo/do

E-mailadres
jbodde@rocvantwente.nl


Hoi, ik ben Jorieke en ik ben na twee succesvolle stagejaren bij Scoren met gezondheid & Scoren in de wijk sinds 2020 werkzaam bij Scoren met Gezondheid (en Scoren in de wijk). Ik ben afgestudeerd aan de opleiding ‘Sport- en Bewegingseducatie (Sportkunde) van de HAN Hogeschool in Nijmegen.

In mijn vrije tijd ben ik actief volleybalster in Ootmarsum en daarbij vind ik het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen in de sport maar ook als persoon. Mijn gedrevenheid en enthousiasme voor sport wil ik dan ook graag overbrengen naar andere mensen.

Met veel plezier werk ik bij Scoren met Gezondheid waarbij ik meerdere groepen begeleid. Daarnaast werk ik ook binnen het project Supporter van Elkaar, een gezinsprogramma i.s.m. FC Twente, Scoren in de wijk. Ik vind het ontzettend leuk en dankbaar werk dat me veel voldoening geeft.

De afwisseling in deelnemers en ze op maat begeleiden naar een eigen opgesteld doel en/of een betere versie van zichzelf is het mooiste streven wat er is. Het is geweldig om deelnemers te zien groeien op welke manier dan ook (fysiek, mentaal, kwaliteit van leven, de zin in het leven, sociale contacten, stap richting de maatschappij, etc.).

Want de eerste stap om ergens te komen, is beslissen dat je niet gaat blijven waar je bent. En elke stap, hoe groot of klein dan ook, moet je trots op zijn en is een stap in de goede richting!

Wat is FC Twente, scoren in de wijk

‘Noaberschap’ betekent 'omzien naar elkaar'. In Twente zijn we allemaal buren en helpen we elkaar. ‘Noaberschap’ is niet voor niets een van de drie kernwaarden van FC Twente. De club vindt het belangrijk om haar verbin...

Lees meer