5 Deelnemers gestart met werken bij de AT groep Enschede

15 december 2017

5 Deelnemers van Scoren met gezondheid zijn deze week gestart bij de AT groep in Enschede. 

N.a.v. ons werkbezoek met een groep Scoren met gezondheid aan de AT groep op 8 december in Enschede, zijn 5 deelnemers deze week al gestart met werk. 

De deelnemers hebben net Scoren met gezondheid afgerond en kunnen nu al een volgende stap nemen richting betaald werk.

De AT groep biedt werkervaringsplekken aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In een aantal dagdelen per week worden de mensen getraind in het opdoen van arbeidsvaardigheden. Bij voldoende vaardigheden is de overstap naar betaald werk mogelijk. Eén van de bedrijven waar de mensen naar worden overgeplaatst is SES speelgoedfabriek in Enschede. 

Vanuit Scoren met gezondheid vinden wij de samenwerking met bedrijven zoals de AT groep zeer waardevol. Het biedt de mensen kansen voor een nieuwe start in hun leven. 

De at.groep staat klaar voor werkgevers, werknemers, hulpbehoevenden en uitkeringsgerechtigden en ondersteunt hen op de gebieden personeel, zorg en werk.

 

Wat is FC Twente, scoren in de wijk

‘Noaberschap’ betekent 'omzien naar elkaar'. In Twente zijn we allemaal buren en helpen we elkaar. ‘Noaberschap’ is niet voor niets een van de drie kernwaarden van FC Twente. De club vindt het belangrijk om haar verbin...

Lees meer