Afsluiting van de jongerengroep Enschede!

23 december 2018

Afgelopen vrijdag was de laatste activiteit van Scoren met gezondheid in 2018. 12 jongeren van Scoren met gezondheid in Enschede hadden de afsluiting van hun traject. Dit deden ze in de Grolsch Veste in de Skybox van FC Twente, scoren in de wijk. Iedereen gaf individueel een eindpresentatie waarin ze vertelden hoe het voor hun was voor ze begonnen aan Scoren met gezondheid, wat het traject met en voor hun gedaan heeft, welke mooie kwaliteiten ze hebben, wat de valkuilen zijn maar vooral ook wat ga ik nu na Scoren met gezondheid doen. Hoe zie ik mijn toekomst?

Het was een geweldige ochtend met ontroerende, inspirerende en mooie verhalen. Hoe mooi is het toch om te zien hoe de jongeren groeien in hun persoonlijke ontwikkeling.

'Jammer dat het erop zit', zei één van de jongeren. 'Ik zal de groep, maar ook de docenten en stagiaires missen'. 'Het was geweldig'.

Weer een ander vertelde: 'Ik ga in september weer een opleiding oppakken. Dit had ik niet meer van mijzelf verwacht'. 'Nu eerst een half jaar werken'. 'Het komt weer goed met mij'.

Wat is FC Twente, scoren in de wijk

‘Noaberschap’ betekent 'omzien naar elkaar'. In Twente zijn we allemaal buren en helpen we elkaar. ‘Noaberschap’ is niet voor niets een van de drie kernwaarden van FC Twente. De club vindt het belangrijk om haar verbin...

Lees meer