Hengelo start gezinsprogramma gezonde leefstijl!

27 maart 2018
Donderdag 22 maart zijn we samen met FC Twente, Scoren in de wijk, gestart met het gezinsprogramma 'Gezond gezin' in Hengelo. Maar liefst 15 gezinnen hebben zich aangemeld en daarmee zit de groep vol! 15 gezinnen gaan de komende 15 weken werken aan een gezonde leefstijl, sporten en bewegen, maar ook aan hun eigen ontwikkeling, talenten en dromen. Samen doen deze 15 gezinnen met 28 kinderen mee!
 
Omdat we nog steeds aanmeldingen ontvangen van enthousiaste mensen die graag willen deelnemen, zijn we voornemens in september een 2e groep te starten. Dus ken je mensen waarvoor dit programma geschik is, of wil je zelf mee doen, vertel het voort en meld je bij ons!!
 
Op deze website en op de facebook pagina van FC Twente, Scoren met gezondheid zijn de avonturen van deze groep te volgen. 

Wat is FC Twente, scoren in de wijk

‘Noaberschap’ betekent 'omzien naar elkaar'. In Twente zijn we allemaal buren en helpen we elkaar. ‘Noaberschap’ is niet voor niets een van de drie kernwaarden van FC Twente. De club vindt het belangrijk om haar verbin...

Lees meer