LifeGoals Sport - SPORTAAL

26 september 2018

Blijven sporten na Scoren met gezondheid

Fijn om te zien dat wij in samenwerking met Sportaal in Enschede een mooi vervolg hebben op Scoren met gezondheid.

Life Goals is een sportprogramma op maat en uitermate geschikt voor deelnemers van Scoren met gezondheid.

Sport (bij Scoren met gezondheid en ook bij LifeGoals) is ons het middel om deelnemers weer zelfvertrouwen te geven om iets van hun leven te maken.

Met onze programma’s Scoren met gezondheid en aansluitend LifeGoals sturen wij aan op de persoonlijke ontwikkeling van onze deelnemers. Sport biedt de mogelijkheid om sociale contacten op te doen. Je hebt het gevoel weer ergens bij te horen. Een gevoel waar ieder mens behoefte aan heeft.

In Enschede ziet de samenwerking er als volgt uit:

De deelnemers doen eerst 13 of 17 weken 1 tot 3 dagdelen per week Scoren met gezondheid. Wij sporten elk dagdeel, maar behandelen ook thema's rondom gezondheid en sociaal maatschappelijke participatie.

Als ze klaar zijn met Scoren met gezondheid starten de deelnemers met allerlei educatieve trajecten, bijv. beter Nederlands leren, computerles, een Entree niv. 1 opleiding of een andere opleiding of cursus. Of ze starten met (vrijwilligers)werk en andere trajecten. Het blijven sporten miste in dit geheel. Het reguliere sportaanbod sloot niet aan bij de doelgroep.

Nu is met onze samenwerking met Sportaal met het programma LifeGoals een mooi vervolg in het sporten op maat. Joke Veldhuis, sportinstructeur staat elke week voor de dames klaar om een leuke afwisselende sportles te geven.

Meer weten over LifeGoals; check de webstite: http://stichtinglifegoals.nl/

Meer weten over Sportaal; check de website: https://sportaal.nl/

Wat is FC Twente, scoren in de wijk

‘Noaberschap’ betekent 'omzien naar elkaar'. In Twente zijn we allemaal buren en helpen we elkaar. ‘Noaberschap’ is niet voor niets een van de drie kernwaarden van FC Twente. De club vindt het belangrijk om haar verbin...

Lees meer