Nieuwe uitdaging voor Laura Höfte

1 maart 2020

NIEUWE UITDAGING VOOR LAURA HÖFTE

Met een beetje weemoed neem ik afscheid van Scoren met gezondheid. Bijgaande foto's illustreren het begin van een prachtige tijd waarin ik met veel lieve, betrokken en enthousiaste collega's iets heb mogen opbouwen waar ik erg trots op ben.

Zoveel geweldige stagiaires, zoveel fantastische deelnemers en zoveel mooie herinneringen. Ik ben zeer dankbaar dat Ineke Nusmeier, Guido Wevers en Drees Kroes 10 jaar geleden iets in mij zagen waardoor ze dachten dat Scoren met gezondheid wel bij mij zou passen.

Ik ben ook erg dankbaar voor het team Scoren met gezondheid en alle mensen die daar in de loop van de jaren deel vanuit hebben gemaakt. Wij hebben voor veel mensen echt het verschil kunnen maken. Geweldig om te zien.

Ik ben begonnen op 9 september 2009 en nu, precies 10 jaar later, begin ik met mijn nieuwe baan als projectleider Toptraject bij het ROC van Twente.

Dank voor de geweldige tijd. Ik blijf nog 1,5 dag per week betrokken bij FC Twente, scoren in de wijk voor het project Supporter van Elkaar. Daar ben ik ook erg blij mee want Scoren in de wijk heeft mijn hart gestolen en ik zal er altijd op de één of andere manier verbonden mee blijven.

Vanaf deze plek wil ik iedereen die bij Scoren met gezondheid op mijn pad is gekomen bedanken voor de gezamenlijke ervaringen en samenwerking. Ik wens jullie alle goeds voor in de toekomst. Wellicht tot ziens.


XXX Laura

 

Wat is FC Twente, scoren in de wijk

‘Noaberschap’ betekent 'omzien naar elkaar'. In Twente zijn we allemaal buren en helpen we elkaar. ‘Noaberschap’ is niet voor niets een van de drie kernwaarden van FC Twente. De club vindt het belangrijk om haar verbin...

Lees meer