Scoren met gezondheid op werkbezoek bij RJ Security

1 november 2017

Op 1 november jl. brachten 24 deelnemers van Scoren met gezondheid een werkbezoek aan het bedrijf RJ Security in Enschede.

Harald Gejas, operationeel manager van RJ Security, vertelde de deelnemers over het werken in de beveiligingsbranche.

“Er is veel werk in deze branche, zei hij”. “Niet alleen nu, maar zeker in de toekomst”.

“Het is niet alleen maar beveiligen tijdens evenementen”. “Daar was al veel werk in”. Dat blijft”. “In de mobiele surveillance en bij de afdeling video & service centrale diensten komt meer werk”. RJ Security zoekt mensen die in deze branche willen werken. Er werd aandachtig geluisterd.

Enkele deelnemers zijn enthousiast geworden en gaan zich oriënteren op het werken als beveiliger op niveau 2 bij RJ Security. RJ biedt een stage-contract voor 610 uur, gedurende het hele opleidingstraject voor de schriftelijke opleiding tot Beveiliger op niveau 2. Nadat het diploma is behaald én de deelnemer heeft zijn/haar stage goed afgerond, ligt er een arbeidscontract in het verschiet.

 

 

 

 

Supporter van elkaar presenteert selectie

Stichting 'FC Twente, scoren in de wijk' heeft  in De Grolsch Veste een 22-koppige selectie gepresenteerd die zich gaat inzetten voor Enschedese gezinnen. Met het project 'Supporter van elkaar' wil de club gezinnen helpen die een...

Lees meer