Smovey wandelen in Enter - in Sporthal De Zomp

22 november 2017

Smovey wandelen

Elke donderdagmorgen in Enter - Probeer het nu uit!!  Voor maar 10 euro volgt u 4 lessen.

Al wat ouder, woonachtig in Enter, Wierden, Rijssen en omgeving? Start dan met smovey wandelen. Een uitermate geschikte activiteit die voldoet aan de nieuwe richtlijnen voor bewegen.

Speelt u al langer met het idee om te gaan wandelen? Adviseert uw huisarts u om aan uw gezondheid te werken i.v.m. diabetes, lichamelijke beperking of wilt u graag nieuwe mensen leren kennen in een gezonde omgeving?

De Smovey is een ringzwaai-systeem, met als effect dat spieren, zenuwen en weefsels geprikkeld worden.

Professionele trainer Ellen van de Lande gaat met u aan de slag om de techniek van het Smovey wandelen op een juiste manier aan te leren. Samen werken wij aan uw houding en conditie. Uw hele lichaam wordt geactiveerd en na een aantal lessen voelt u al een duidelijke gezondheidsverbetering.

In de afgelopen 10 jaar heeft allround wandelsportinstructeur Ellen van de Lande al veel mensen enthousiast gemaakt. Op een laagdrempelige en verantwoordelijke manier gaat zij samen met u Smovey wandelen. Bij Smovey wandelen speelt leeftijd geen enkele rol, iedereen kan meedoen.

Probeer nu 4 introductielessen voor maar 10 euro 

Wanneer: Elke donderdagmorgen Enter (m.u.v. schoolvakanties)

Tijd: van 9.30 tot 11.00 uur (half uur koffie drinken)
Vertrekpunt; Sporthal De Zomp in Enter (bij slecht weer wordt er in de sporthal gesport)

Prijs: 10 euro (de 1e les meenemen)
Koffie/thee inbegrepen
Materialen (smovey’s aanwezig)
Cadeautje:  U krijgt een T-shirt van Vitaal Enter
en u brengt een bezoek aan het trainingscomplex van FC Twente.

A.u.b. wel van tevoren even opgeven bij:

Ellen van de Lande
06 – 51 96 82 17
Mail: 053ellen@gmail.com
Allround wandelsportinstructeur / voedingsconsulent
www.ellenvandelande.nl

NB; Na de introductielessen kunt u zich inschrijven bij Ellen. Vanaf september zal ze meerdere groepen in Enter en omgeving starten. U betaalt dan de reguliere prijs. Geen grote groepen en vast lidmaatschap. Geen inschrijfgeld. Strippenkaart van 50 euro voor 10 lessen van 1 uur per week (af te nemen in een periode van 12 weken). Meer informatie? Bel gerust.

De lessen worden ondersteund door het project Vitaal Enter vanuit De Sportimpuls subsidie, onderdeel van het VWS programma Sport en Bewegen in de Buurt.

Wat is FC Twente, scoren in de wijk

‘Noaberschap’ betekent 'omzien naar elkaar'. In Twente zijn we allemaal buren en helpen we elkaar. ‘Noaberschap’ is niet voor niets een van de drie kernwaarden van FC Twente. De club vindt het belangrijk om haar verbin...

Lees meer