Sportdag vrouwen Scoren met gezondheid

23 november 2017

Ca. 50 Vrouwen van Scoren met gezondheid hebben op woensdag 22 november jl. heerlijk genoten van een sportdag bij Soccerinside.

Student en stagiar Demi Oude Luttikhuis van Scoren met gezondheid heeft dit evenement voor school georganiseerd. Haar docenten waren zeer tevreden. Haar evenement heeft ze succesvol afgesloten. Zij kijkt terug op een geslaagde dag. Samen met de vrouwen en enkele vrijwilligers van de opleiding sport werd er lekker bewogen en veel gelachen. 

Als verrassing kwam FC Twente keeper Jorn Brondeel nog even langs. Hij stimuleerde de vrouwen vooral door te gaan met bewegen. "Jullie zijn goed bezig dames", complimenteerde hij de vrouwen. Natuurlijk was er nog een fotomoment samen.

3 Groepen vrouwen, die elkaar van tevoren niet kenden, hebben in circuitvorm 6 spelen gedaan. Blokjesvoetval vonden ze helemaal geweldig.

"ik heb mijn roeping gemist", zei één van de vrouwen. "Ik had vroeger met voetbal moeten beginnen". "Wat vind ik dit leuk".

Helaas vloog de ochtend voorbij. Het is voor herhaling vatbaar. Moe en voldoen gingen de vrouwen naar huis. 

Foto; Johan Bruinsma

 

Wat is FC Twente, scoren in de wijk

‘Noaberschap’ betekent 'omzien naar elkaar'. In Twente zijn we allemaal buren en helpen we elkaar. ‘Noaberschap’ is niet voor niets een van de drie kernwaarden van FC Twente. De club vindt het belangrijk om haar verbin...

Lees meer