VOLOP IN VOORBEREIDING VOOR SEPTEMBER:

17 mei 2020

Het is weer mogelijk om in kleine groepen fysiek sport te beoefenen. Hierin zitten wel een aantal beperkingen omtrent fysiek contact en het gebruik van materiaal/infrastructuur. Het team van Scoren met gezondheid denkt volop na hoe te starten na de zomervakantie. 

Eén ding is zeker; we gaan weer van start!  

Belangrijk is om de regels goed in acht te houden en, zeker met onze doelgroep, de veiligheid te waarborgen.

Verantwoordelijkheid docenten zullen als eerste op de locatie aanwezig zijn en vertrekken als laatste van de locatie; Dccenten zien uiterst nauwkeurig toe op het naleven van de afstandsregel. Zij geven uiteraard het goede voorbeeld. Docenten hebben altijd een flesje ontsmettingsmiddel op zak voor de deelnemers. Tevens staat dit klaar in de kantine/lokalen waar Scoren met gezondheid wordt uitgevoerd. Docenten zien toe dat iedereen voor en na de bijeenkomst handgel gebruikt. Docenten delen het lokaal, de kantine van de sportvereniging en speelveld op in zones zodat er altijd goed afstand gehouden kan worden. Docenten zorgen voor het desinfecteren van het sportmateriaal na de buitenactiviteit. 


AANMELDEN of meer informatie via; 06-51091400 en info@scorenmetgezondheid.nl

Wat is FC Twente, scoren in de wijk

‘Noaberschap’ betekent 'omzien naar elkaar'. In Twente zijn we allemaal buren en helpen we elkaar. ‘Noaberschap’ is niet voor niets een van de drie kernwaarden van FC Twente. De club vindt het belangrijk om haar verbin...

Lees meer