Scoren met gezondheid mannen en vrouwengroep

Wat is scoren met gezondheid?

Komt u er niet aan toe om meer te bewegen, wilt u graag een actievere en gezondere leeftstijl, vindt u het moeilijk om er achter te komen welke stappen u kan maken om uw toekomst anders in te vullen en vindt u het gezellig om samen met anderen een hele leuke cursus te doen; dan kan Scoren met gezondheid iets voor u zijn!!

In 13 bijeenkomsten (13 weken, 1 dagdeel per week) laten wij u gratis kennis maken met verschillende sporten/beweegactiviteiten. U kunt denken aan voetbal, zumba, jeu de boules, fitness, zwemmen, nordic walking, tennis, wandelen, fietsen, gymnastiek, volleybal en andere leuke activiteiten. U mag ook zelf activiteiten noemen en wij kijken of we die kunnen organiseren. Ook staan we op een gezellige manier stil bij gezonde voeding en gaan we samen koken.

Daarnaast komen er in de cursus verschilende thema’s aan de orde. De thema’s zijn gericht op gezondheid, actieve leefstijl, Nederlandse taalvaardigheden, computervaardigheden, rekenen, opleidingen bij het ROC, vrijwilligerswerk, kansrijke banen op de Twentse arbeidsmarkt, enz. U gaat met de groep naar FC Twente en aan het eind is er een feestelijke uitreiking van bewijs van deelname. U krijgt bij de start een T-shirt van Scoren in de wijk en aan het eind een leuke verassing van FC Twente.

Meer weten of aanmelden proefochtend?

info@scorenmetgezondheid.nl

  

Wat is FC Twente, scoren in de wijk

‘Noaberschap’ betekent 'omzien naar elkaar'. In Twente zijn we allemaal buren en helpen we elkaar. ‘Noaberschap’ is niet voor niets een van de drie kernwaarden van FC Twente. De club vindt het belangrijk om haar verbin...

Lees meer