START nieuw schooljaar - nieuwe groepen!!

27 augustus 2020

De zomervakantie zit er weer op. We zijn weer in voorbereiding voor de start van nieuwe groepen. 

We hebben kennisgemaakt met onze nieuwe stagiaires voor dit komende schooljaar. We zijn blij dat we weer een 1 HBO'er Social Work en 4 MBO'ers van de opleiding Bewegingsagogiek van het ROC van Twente mogen ontvangen. Wij wensen ze een leerzame en zinvolle stage toe dit komend schooljaar.

Half september beginnen we in 3 wijken in Enschede met 4 groepen Scoren met gezondheid. Op maandagmorgen draaien wij een vrouwengroep in Enschede Zuid bij korfbalvereniging DOS-WK. In Oost starten we een vrouwengroep bij Kdv HEBBES/De Tubanters en in Noord draaien we op donderdagmorgen een vrouwengroep en 's middags een mannengroep bij Korfbalvereniging Rigtersbleek. Heel fijn dat deze verenigingen hun deuren voor ons openstellen. 

De jong volwassenen hebben 2 bijeenkomsten per week op de woensdag- en donderdagmorgen in de Grolsch Veste. De jongeren komen uit Enschede en Hengelo.

We hebben volle groepen. Veel aanmeldingen dus. Ondanks de maatregelen rondom corona gaan we toch starten. We houden zeer goed rekening met de aantallen personen in een groep. We werken volgens de richtlijnen van de RIVM en de regels die gelden op de desbetreffende sportvereniging. Veiligheid staat bij ons voorop. Het zal allemaal net iets anders gaan worden, maar we hebben er vooral veel zin in. Vragen rondom aanmeldingen? Mail gerust naar info@scorenmetgezondheid.nl

 

 

Wat is FC Twente, scoren in de wijk

‘Noaberschap’ betekent 'omzien naar elkaar'. In Twente zijn we allemaal buren en helpen we elkaar. ‘Noaberschap’ is niet voor niets een van de drie kernwaarden van FC Twente. De club vindt het belangrijk om haar verbin...

Lees meer